15 10:00 20:00 40 10:00 20:00
De Waag Doesburg

Lunch Zutphen

Welkom bij Vermeer Foods, dé culinaire bestemming voor een smaakvolle lunch in Zutphen! Wij bieden een uitgebreid menu met ambachtelijke gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten. Of je nu wilt genieten van één vers broodje of een uitgebreide zakelijke lunch wilt bestellen, bij Vermeer Foods ben je aan het juiste adres voor de lekkerste lunch van Zutphen! Je kunt bij ons bestellen vanaf 10 personen. Ben je op zoek naar meer dan alleen lunch? Kijk dan eens bij onze catering in Zutphen! Ben je met een kleiner aantal en wil je toch genieten van een heerlijke lunch in Zutphen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop!

 

Lunch bestellen in Zutphen

Bij Vermeer Foods geloven we in het leveren van niets minder dan uitmuntendheid. Ze streven ernaar om hun klanten de beste kwaliteit te bieden in elk aspect van hun lunchervaring. Dit betekent dat ze alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten gebruiken bij het bereiden van hun gerechten. Bovendien zorgen ze ervoor dat elk gerecht met liefde en zorg wordt bereid, waardoor de smaak en presentatie altijd op punt staan. Hieronder zie je waar onze lunch uit bestaat. Stel je persoonlijke lunch samen en laat ons weten wat het wordt!

Vers belegde broodjes; 2,75 per stuk

Belegd op gemixte zachte bollen met onder ander; Ham, Kaas, Salami, Kipfilet met sla en boter

Luxe Belegde Broodjes; 4,50 per stuk

Belegd op gemixte zachte bollen met onder andere; filet American, eiersalade, tonijn salade, brie met bijpassende garnituur en sla.

Sandwiches; 3,25 per stuk

*Bovenstaande kan ook op luxe harde broodjes worden geserveerd voor 0,50 cent extra.

Voor een onvergetelijke lunchervaring in Zutphen hoef je niet verder te zoeken dan Vermeer Foods. Met ons gevarieerde menu en gebruik van lokale ingrediënten bieden we alles wat je nodig hebt voor een smaakvolle en gezellige lunch. Met allergieën en diëten houden wij uiteraard rekening! Kom langs en proef zelf waarom Vermeer Foods dé plek is voor lunch in Zutphen. Tot snel! De lunch kan worden bezorgd of worden afgehaald. Vanaf 30,- euro bezorgen wij gratis. Voor bestelling onder de 30,- euro rekenen wij 5,- euro bezorgkosten. Heeft u vragen belt u ons op 06 – 11 37 46 10 of mailt u ons op info@vermeerfoods.nl