15 10:00 20:00 40 10:00 20:00
De Waag Doesburg

Wie is team Vermeer Foods

WIJ ZIJN…TEAM VERMEER FOODS

Met ervaring en passie voor de horeca werkt eigenaar Sebastiaan Vermeer met een fijn en gevarieerd team samen om u van de smakelijkste gerechten te voorzien gemaakt van de fijnste producten van en uitstekende kwaliteit.

ONS TEAM:

Ons team bestaat uit koks, keukenassistenten, afwasmedewerkers, bezorgers, leerlingen, stagiaires, administratief medewerkers en vrijwilligers. Binnen Vermeer Foods is er ruimte voor iedereen! Onze medewerkers zijn van alle leeftijden. We hebben veel jongeren in ons team, waaronder ook jongeren die extra uitdagingen in hun leven hebben gehad of nog steeds hebben. Ook hebben wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verwelkomt in ons team. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedereen het recht heeft, om zich goed te kunnen ontwikkelen passend binnen hun mogelijkheden. Hiermee hopen wij bij te kunnen dragen aan een positief toekomstperspectief.

KERNWAARDEN:

SAMEN

Eén team één taak, samen zorgen wij ervoor dat uw aanvraag een feestje wordt!

VERBINDEN

Vanuit passie en ervaring hebben we gemerkt dat veel horecazaken behoefte hebben aan verbinding. Wij leggen graag de nadruk op verbinding tussen gast en ons! Wij streven hierbij naar de complete beleving en passende oplossing voor al onze gasten.

MAATSCHAPPELIJK

Wij staan ervoor dat iedereen in de maatschappij mee kan doen en ook zelf een steentje bij kan dragen aan de maatschappij.

ONTWIKKELEN

Niemand is te oud om te leren!  Wij willen onze medewerkers de mogelijkheid geven om zich te kunnen ontwikkelen en te kunnen groeien op zowel persoonlijk- als werkniveau.

ONZE DIENSTEN EN AANBOD

Wij zijn u van dienst met het volgende

Bij Vermeer Foods nemen we graag uw culinaire behoeftes uit handen, zowel voor de zakelijke als particuliere markt.

Bekijk hier onder wat we voor u kunnen betekenen.

We bieden u een culinaire reis, voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Vanuit onze webshop bieden we standaard mogelijkheden, zoals verschillende buffetten, vergaderlunches en luxe belegde broodjes.

Van broodjes thuis tot een feest, partij of evenement. Wij zullen er altijd naar streven dat uw ervaring met Vermeer Foods onvergetelijk zal zijn!

HOME DINING

Wij nemen u graag mee op een culinaire reis aan uw eigen dinertafel. Van huisgemaakte aperitief tot aan het dessert; wij zullen u keer op keer verbazen met prachtige smaken.

CATERING EN EVENTS

Er zijn tal van redenen om een feest te vieren. Heeft u binnenkort een bruiloft, verjaardag of feest? Vermeer Foods geeft graag invulling aan deze bijzondere momenten in uw leven.

ONZE VISIE

MET MENSEN, VOOR MENSEN!

Deze visie komt voort uit onze kernwaarden. Wij willen een sociaal en maatschappelijk bedrijf zijn met oog voor de mensen om ons heen. Oog voor onze medewerkers, maar zeker ook voor onze gasten!

VRAGEN?
NEEM CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat de mogelijkheden en -kosten zijn? Informeer dan naar de opties.