15 10:00 20:00 40 10:00 20:00
De Waag Doesburg

Workshops

The Kitchen Battle

VermeerFoods biedt verschillende soorten kookworkshops aan. Wij hebben twee
standaard workshops, maar mocht u zelf graag iets willen leren of interesse hebben in een bepaalde soort kookworkshop, is er in overleg van alles mogelijk!

The Kitchen Battle is de eerste kookworkshop die wij aanbieden. Verdeeld over drie groepen maken jullie een voor-, hoofd-, of nagerecht. Het leuke hiervan is dat je in kleine groepjes aan een culinair gerecht werkt, en uiteindelijk de kwaliteiten van de andere teams ook kunt beoordelen. Het koken gebeurt in kleine groepjes, maar het diner zal gezamenlijk zijn! Deze workshop is ideaal voor de teambuilding van een een bedrijf, of een gezellig uitje voor een vriendengroep. Na afloop van deze workshop krijgt iedereen de recepten ook mee naar huis.

Met allergieën en dieetwensen houden wij rekening!

Prijzen:

The Kitchen Battle €85,- p.p.

High Tea

De tweede workshop die wij geven is de High Tea workshop. Hierbij ga je in een
gezamenlijke groep een heerlijke High Tea voorbereiden. Deze workshop bestaat uit het maken van kleine gerechtjes zoals sandwiches, quiches, scones en brownies. Dit alles vanuit een creatief oogpunt met een culinaire twist. Na afloop van de workshop gaan jullie genieten van de zelfgemaakte hapjes tijdens de High Tea.

Prijzen:

High Tea workshop €45,- p.p.

VRAGEN?
NEEM CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat de mogelijkheden en -kosten zijn? Informeer dan naar de opties.