15 10:00 20:00 40 10:00 20:00
De Waag Doesburg

Kookworkshops Zutphen

Kookworkshop Zutphen - Ontdek de Kunst van Culinaire Creatie

Stap binnen in de wereld van Vermeer Foods en laat uw culinaire verbeelding tot leven komen met onze kookworkshops in Zutphen. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde chef, wij bieden een scala aan kookworkshops die voldoen aan uw smaak en niveau.

Wij geloven in maatwerk en flexibiliteit, daarom zijn alle soorten kookworkshops mogelijk op aanvraag. Van thematische kooklessen tot teambuilding-events en van speciale gelegenheden tot gepersonaliseerde sessies, wij passen ons aan naar uw wensen en behoeften. Samen met onze ervaren chefs duikt u in de geheimen van de gastronomie, leert u nieuwe technieken en ontdekt u verrassende smaakcombinaties.

Vermeer Foods biedt verschillende soorten kookworkshops in Zutphen aan. Wij hebben twee standaard workshops, maar mocht u zelf graag iets willen leren of interesse hebben in een bepaalde soort kookworkshop, is er in overleg van alles mogelijk!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten welke culinaire reis u wilt maken. Samen creëren we kookworkshops in Zutphen die niet alleen uw smaakpapillen prikkelt, maar ook een blijvende herinnering achterlaat. Ontdek de magie van koken met Vermeer Foods in Zutphen.

Bas en Loys

The Kitchen Battle

The Kitchen Battle is de eerste kookworkshop die wij aanbieden. Verdeeld over drie groepen maken jullie een voor-, hoofd-, of nagerecht. Het leuke hiervan is dat je in kleine groepjes aan een culinair gerecht werkt, en uiteindelijk de kwaliteiten van de andere teams ook kunt beoordelen. Het koken gebeurt in kleine groepjes, maar het diner zal gezamenlijk zijn! Deze workshop is ideaal voor de teambuilding van een een bedrijf, of een gezellig uitje voor een vriendengroep. Na afloop van deze workshop krijgt iedereen de recepten ook mee naar huis.

Met allergieën en dieetwensen houden wij rekening!

Prijzen:

The Kitchen Battle €85,- p.p.

High Tea

De tweede workshop die wij geven is de High Tea workshop. Hierbij ga je in een
gezamenlijke groep een heerlijke High Tea voorbereiden. Deze workshop bestaat uit het maken van kleine gerechtjes zoals sandwiches, quiches, scones en brownies. Dit alles vanuit een creatief oogpunt met een culinaire twist. Na afloop van de workshop gaan jullie genieten van de zelfgemaakte hapjes tijdens de High Tea.

Prijzen:

High Tea workshop €45,- p.p.

VRAGEN?
NEEM CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat de mogelijkheden en -kosten zijn? Informeer dan naar de opties.