15 10:00 20:00 40 10:00 20:00
De Waag Doesburg

Over ons

Bas en Loys

WIE ZIJN WIJ

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Bas Vermeer & Loys ten Hove, beide trots eigenaar van VermeerFoods!

Door onze ervaring en passie voor de horeca hebben we gemerkt dat er in veel horecazaken behoefte is aan verbinding.

Graag willen we binnen ons bedrijf de nadruk leggen op de verbinding tussen de gast en het bedrijf. We streven naar een complete beleving en passende oplossing voor al onze gasten.

Of het nu gaat om een tuinfeestje of het organiseren van een dierbaar moment zoals een bruiloft. Wij zorgen er samen met de gasten voor dat het een evenement wordt om niet meer te vergeten!

ONZE DIENSTEN

Wij zijn u van dienst met het volgende

Bij Vermeer Foods nemen we graag uw culinaire eetbehoeftes uit handen. Bekijk hier onder wat we voor u kunnen betekenen.

HOME DINING

Wij nemen u graag mee op een culinaire reis aan uw eigen dinertafel. Van huisgemaakte aperitief tot aan het dessert; wij zullen u keer op keer verbazen met prachtige smaken.

CATERING EN EVENTS

Er zijn tal van redenen om een feest te vieren. Heeft u binnenkort een bruiloft, verjaardag of feest? Vermeer Foods geeft graag invulling aan deze bijzondere momenten in uw leven.

WORKSHOP EN EVENTS

VermeerFoods biedt verschillende soorten kookworkshops aan. Wij hebben twee standaard workshops, maar mocht u zelf graag iets willen leren of interesse hebben, alles is mogelijk!

ONZE VISIE

Met ons bedrijf willen we een totaaloplossing bieden voor zowel de zakelijke als particuliere markt door het bieden van standaardmogelijkheden in onze webshop, maar ook het bieden van maatwerkoplossingen passend bij onze gast.

In onze webshop bieden we verschillende arrangementen aan, zoals verschillende soorten buffetten, vergaderlunches, luxe belegde broodjes en het aanbieden en organiseren van verschillende workshops.

We streven ernaar om op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen door te investeren in duurzamere alternatieven en kansen te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

VRAGEN?
NEEM CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat de mogelijkheden en -kosten zijn? Informeer dan naar de opties.