15 10:00 20:00 40 10:00 20:00
De Waag Doesburg

Hapjes bestellen Zutphen

Bas en Loys

HAPJES BESTELLEN IN ZUTPHEN

Heeft u een feestje en wilt u hapjes bestellen in Zutphen? Vermeer Foods staat klaar om uw gasten te verwennen met een smaakvol assortiment aan hapjes. Onze diverse selectie biedt voor ieder wat wils, van verfijnde koude broodjes tot hartige warme hapjes.

Ons heerlijke aanbod hapjes in Zutphen

Ontdek Onze Smakelijke Variëteiten:

Koude Broodjes Laat uw gasten genieten van ambachtelijk belegde broodjes met de fijnste ingrediënten. Elk broodje is een meesterwerk van smaak en verse, hoogwaardige producten.

Warme Broodjes De heerlijke geur van versgebakken broodjes verwelkomt uw gasten. Onze warme broodjes zijn gevuld met een keur aan smakelijke vullingen, van sappige gehaktballen tot vegetarische lekkernijen.

Panini’s en Tosti’s Een knapperige buitenkant en een zachte, smaakvolle binnenkant – onze panini’s en tosti’s zijn een waar genot voor de smaakpapillen. Kies uit een scala aan verrukkelijke combinaties.

Burgers Sappig vlees, verse groenten en smaakvolle sauzen, tussen een perfect gebakken broodje. Onze burgers zijn een culinair feestje op zichzelf.

Friet en Snacks Een feest is niet compleet zonder de onweerstaanbare smaken van knapperige frietjes en smaakvolle snacks. Onze selectie zorgt voor een glimlach op ieders gezicht.

Bestel hier uw hapjes in Zutphen

Wij begrijpen dat geen evenement hetzelfde is. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk. Samen met u creëren we een selectie die perfect aansluit bij uw wensen en de voorkeuren van uw gasten. Wilt u graag meer dan alleen hapjes? Kijk dan eens naar onze opties als cateraar in Zutphen! Met Vermeer Foods bent u verzekerd van niet alleen heerlijk eten, maar ook een service die net zo smaakvol is. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en uw gasten te trakteren op een onvergetelijke culinaire ervaring. Maak van uw bijeenkomst in Zutphen een festijn om nog lang over na te praten.

VRAGEN?
NEEM CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat de mogelijkheden en -kosten zijn? Informeer dan naar de opties.